Privattimer

Vi tilbyr privattimer som skreddersys etter eget ønske. Det er mulighet til å sette opp privattimer de fleste helger, eller dagtid før rideskolen starter.

Privattimene foregår i hovedsak på våre fine, og trygge rideskolehester. Timene blir holdt av en av våre instruktører, hvor begge har lang erfaring med undervisning samt å ha bestått B-instruktørkurs. 

På disse timene står du kun med instruktøren alene, og har dermed muligheten til å få fult fokus fra instruktøren hele timen. Dette er et tilbud som er perfekt for de som er usikre på noe innenfor ridningen, eller føler at det er noe de trenger ekstra trening på. 

Vi har muligheten til å legge opp timene helt etter eget ønske, og hva du ønsker å trene med på. Instruktøren kan også svare på alle mulige ting du måtte lure på under denne timen. Instruktøren har også mulighet til å kunne se på hvordan din sits påvirker hesten, og gi dem tips til å bedre noe etter ønske. Vi kan også gi deg hjelp til hva du kan gjøre selv hjemme for å forbedre ridningen uten hest. 

Privattime. 45 min

500 NOK/pers

Vi har vipps