Rideleir

På Losby Ridesenter arrangere vi rideleir for barn opptil flere ganger i året. Disse rideleirene blir da lagt til skoleferiene. Disse varer en uke med unntak av sommerferien da den varer i tre uker.

Elevene leveres i stallen klokken 08.00 og kan hentes klokken 15.00 (senere hentetidspunkt kan avtales) Matpakke medbringes. Det er café på stedet, så ha med lommepenger.  Ved stor pågang vil de som er påmeldt hele uken få førsteretten. Elevene får være med på fôring, stallarbeid og stell av hest. 


Vi rir to økter hver dag, en på bane i 45-60 minutter og en på tur i 1-2 timer Noen av dagene kan det bli en langtur med grilling om været er bra. Rideøktene er varierte og kan bestå av dressur, gangartsridning med fokus på tølt, litt sprang, lek til hest, turer i bratt terreng, turer på lange grusveier med mye galopp, grilltur osv.

Elevene blir delt opp i grupper etter nivå, og øktene blir tilpasset dette. Vi kan derfor ta imot alle nivåer.  Vi har snille, godt utdannede islandshester som er rolige og tålmodige med de uerfarne, samtidig som de gir den erfarne en utfordring og ny lærdom.


Instruktørene våre er godkjente B-instruktører gjennom Norsk Islandshestforening, rir aktivt og konkurrerer i gangartsdisipliner både med skolehestene og med private hester. Vi har også instruktører med utdannelse i læringspsykologi og pedagogikk.

Rideleir 1 Uke


3950 NOK/pers

Treningsleir 1 uke


4500 NOK/pers