Til minne for våre fine

Dette er en side tilegnet våre fine hester, som har vært med oss store deler av veien, men som nå løper videre på de grønne enger. Disse nydelige skapningene har nå blitt en stjerne på himmelen, men vi vil aldri glemme de fine øyeblikkene vi har fått dele med dem. Tusen takk for alle gode stunder, våre fine stjerner. 

Dalapilen

24. November 2019 måtte vi ta farvel med vår kjære Dalapilen. Vi fant han ute på beite hvor han hadde sovnet inn.

Vi har vært gjennom mye med denne hesten i de 5 årene han har vært hos oss, og for oss var han ikonisk, selve kong Losby. Mer majestetisk, klok og vakker hest skal man lete lenge etter. Med masse humor! Egne meninger hadde han i massevis, og det var ikke enkelt å overbevise han om noe annet når han først bestemte seg. Samtidig var han verdens snilleste, og har gledet mange store og små, både som rideskolehest og kanefarthest. I tillegg har han gjennom disse årene vært en sterk, klok og rettferdig leder i flokken vår og det siste året har han vært superonkel og oppdratt føllene, noe han var helt fantastisk på.

Vi trodde vi måtte avlive han etter en skade sommeren 2018, men han fikk en ekstra sjans og fikk bruke den tiden han trengte for å bli bra, noe han også ble. Vi er så takknemlige for det ekstra året vi fikk ha han hos oss. Vi visste at vi hadde han på lånt tid, men det var likevel brått og uventet at vi skulle miste han nå og på denne måten.

Hvil i fred Dalapilen, vakre sjel! vi er så takknemlige for årene vi fikk med deg! Du vil alltid være savnet.

Olafia

11. mai 2016 måtte vi ta farvel med vår fine Olafia. En fantastisk hoppe man aldri vil glemme. Hun var en dame med mange meninger, men med et rolig og behagelig vesen som alltid skapte glede og latter. 

Dessverre var det en skade i beinet som aldri helt gikk over, uansett hvor mye og hvor hardt vi prøvde å få henne frisk igjen. Hun fikk derfor sove stille og rolig inn på gresset.